Wegańskie krówki z pasty z orzechów ziemnych, musu kokosowego i syropu z agawy i dropsów czekoladowych to prosty i szybki przepis.
Potrzebujesz tylko 4 składniki :)
Składniki
- BIO Mus kokosowy - 200g
- BIO Pasta z orzechów ziemnych - 280g
- BIO Syrop z agawy - 100g
- BIO Dropsy czekoladowe - 100g
1. Do rondelka dodajemy Mus Kokosowy i Syrop z Agawy i delikatnie podgrzewamy. Mus zacznie się rozpuszczać i możemy go wtedy łatwo wymieszać z syropem z agawy.
2. Do wymieszanej masy dodajemy Pasta z Orzechów ziemnych i ponownie mieszamy na jednolita masę.
3. Gotową masę dzielimy na 2 części. 1/2 wylewamy do foremki. To będzie nasza pierwsza warstwa krówek. Druga połowę wykorzystamy do kolejnej warstwy.
4. Dropsy czekoladowe rozpuszczamy w kąpieli wodnej. Gdy się rozpuszczą, mieszamy je z pozostałą masą.
5. Wymieszaną 2 warstwę nakładamy na pierwszą :)
6. Gotowe, wsadzamy do schłodzenia.
Najlepiej wszystko widać w krótkim wideo przepisie, który dla Was przygotowałem.
Wideo przepis na wegańskie krówki
Jeżeli filmik Ci się podoba, daj znać klikając łapkę w górę. Dzięki!
Pamiętaj też o subskrybowaniu mojego kanału. Nie przegapisz żadnego nowego przepisu :)
Komentarze (0)
Brak komentarzy do tego artykułu. Bądź pierwszą komentującą osobą!