Wegański parmezan przyrządzisz w 30 sekund. Takie przepisy lubię najbardziej. Smaczne, szybkie i proste.

Liczba porcji: 6

Czas przygotowania: 30 sekund :) 

Składniki:

Jak przygotować wegański parmezan?

Wrzuć wszystkie składniki do mini rozdrabniacza. Blenduj przez 30 sekund i gotowe. 

Zapas wegańskiego parmezanu przechowuj w szczelnie zamkniętym pojemniku w lodówce.

Przepis wideo na wegański parmezan

Komentarze (6)

    • Monika
    • 2019-02-20 22:27:38
    Czy ktoś próbował innych orzechów? Jestem uczulona na brazylijskie☹️
    • Katarzyna
    • 2019-02-21 07:05:34
    Ja robiłam z migdałami, też dobrze smakuje☺
    • Danuta
    • 2019-02-22 09:03:16
    Z nerkowca pyszne! Jako posypka super! Kanapki zupa drugie danie jajecznica itp
    • Michał
    • 2019-02-22 11:34:35
    Spróbuj z pekanami albo z orzechami włoskimi :)
    • Michał
    • 2019-02-22 11:35:04
    Muszę spróbować, w takim razie. Dzięki!
    • Michał
    • 2019-02-22 11:35:36
    Spróbuję tej wersji następnym razem! :)

Nowy komentarz

Produkt dodany do ulubionych

Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia interakcji pomiędzy użytkownikiem i serwisem oraz funkcjonowania usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.