Syrop z Agawy BIO - Jasny - Ekologiczny
Meksykański syrop z Agawy
Syrop z agawy pochodzi z upraw ekologicznych i objęty jest certyfikatem PL-EKO-03. Jest naturalnym środkiem słodzącym o subtelnym aromacie. Jasny syrop z agawy łatwo rozpuścisz w ulubionych napojach i chętnie podarujesz go w ramach upominku. To jeden z ulubionych produktów wszystkich sympatyków zdrowej i słodkiej żywności!
Syrop z agawy - inspiracje
Do czego warto wykorzystać syrop z agawy? Przede wszystkim dodawaj go do koktajli, naleśników, deserów, płatków śniadaniowych, ciast i lodów. Nasz bio syrop z powodzeniem zastępuje cukier, dlatego warto proponować go także w daniach i przekąskach przygotowywanych dla dzieci. Syrop z agawy to korzystne urozmaicenie posiłków, ponieważ ma dość niski indeks glikemiczny. Korzystając z różnych inspirujących przepisów możesz na bazie syropu upiec własne batony - wykorzystaj do tego np. ryż i ziarna sezamu.
Wysoka jakość i korzystna cena
Jasny syrop z agawy dostępny w naszym sklepie ze zdrową żywnością sprzedawany jest w słoiku i pochodzi z regularnych dostaw. Na tle innych sklepów online wyróżnia nas niestandardowe połączenie - korzystna cena i wysoka jakość. Zapraszamy do zapoznania się także z innymi produktami i składania zamówień.
Informacje o produkcie syrop z agawy
Producent: | Michał Pelc ANAGRAM, Wiarusa 3/3, 32-087 Zielonki |
Składniki: |
100% BIO Syrop z agawy jasny |
Kraj pochodzenia: |
Meksyk |
Ilość netto: |
350g / 1,2kg |
Certyfikaty: |
Produkt pochodzący z upraw ekologicznych, objęty certyfikatem: PL-EKO-03. |
Alergeny: | Produkt może zawierać gluten, orzechy ziemne i inne orzechy, sezam oraz soję ze względu na konfekcjonowanie w zakładzie, gdzie pakowane są produkty zawierające te alergeny. |
Termin przydatności: | Wszystkie produkty pochodzą z regularnych dostaw. |
Syrop z agawy wartości odżywcze
Wartość odżywcza w 100g produktu: | |
Wartość energetyczna | 1302 kJ / 310 kcal |
Tłuszcz | 0,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Węglowodany | 78 g |
w tym cukry | 76,4 g |
Białko | 0 g |
Sól | 0 g |