Migdały Prażone w Łupinie z Solą - 200g - Primär
Migdały prażone w łupinie jako przekąska
Solone migdały prażone w łupinie warto wprowadzić do diety w ramach przekąski lub dodatku do potraw. Możesz jeść je w naturalnej postaci lub urozmaicać nimi dania obiadowe czy sałatki. Solone migdały są też cennym źródłem miedzi, która utrzymuje prawidłową pigmentację włosów i skóry. Zdrowa przekąska w szkole czy w pracy to najlepsza dawka energii!
Dlaczego Primär?
Nie wszystko może być BIO, na szczęście wszystko może być najlepszej jakości.
Właśnie takie są nasze konwencjonalne produkty - Primär.
Odświeżyliśmy markę EKOGRAM ZIELONKI / ANAGRAM ZIELONKI, aby nikt nie miał wątpliwości, który produkt pochodzi z upraw ekologicznych.
W środku nadal są te same wasze ulubione produkty, zmieniło się tylko opakowanie.
Primär to seria podstawowych produktów w każdej kuchni.
Informacje o produkcie migdały prażone w łupinie
Producent: | Michał Pelc ANAGRAM, Wiarusa 3/3, 32-087 Zielonki |
Składniki: |
migdały w łupinie prażone, sól 1% |
Kraj pochodzenia: |
USA |
Ilość netto: |
200g |
Certyfikaty: |
Produkt rolnictwa konwencjonalnego |
Alergeny: | Produkt może zawierać gluten, orzechy ziemne i inne orzechy, sezam oraz soję ze względu na konfekcjonowanie w zakładzie, gdzie pakowane są produkty zawierające te alergeny. |
Termin przydatności: | Wszystkie produkty pochodzą z regularnych dostaw. |
Migdały prażone w łupinie wartości odżywcze
Wartość odżywcza w 100g produktu: | |
Wartość energetyczna | 2477 kJ / 592 kcal |
Tłuszcz | 49,4 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 3 g |
Węglowodany | 12,5 g |
w tym cukry | 3,9 g |
Białko | 21,2 g |
Sól | 1,2 g |