BIO Makaron Durum z Agami Morskimi - Gniazda - 300g - Bartolini

7,99 zł

Oczekiwanie na dostawę

Nowy BIO Makaron Durum z Agami Morskimi - Gniazda - 300g - Bartolini Zobacz większe

Więcej informacji

Bartolini - Rodzinna Manufaktura Makaronów

Od 25 lat pielęgnują sztukę tworzenia makaronów. Są jednym z nielicznych polskich producentów, którzy do swoich makaronów jajecznych dodają świeże jaja. Wytwarzają makarony na matrycach z brązu w Otwocku pod Warszawą.

Zobacz moją rozmowę z Michałem z Bartolini, pt: "Wszystko co powinieneś wiedzieć o makaronie" 

Informacje o produkcie

Producent: TABIT Sp. z o.o., ul. Kołłątaja 44, 05-402 Otwock
Składniki:

BIO Semolina (mąka z pszenicy durum), 3% algi morskie (BIO Spirulina)

Kraj pochodzenia:

Polska

Ilość netto:

300g

Certyfikaty:

Produkt pochodzący z upraw ekologicznych, objęty certyfikatem: PL-EKO-03.

Alergeny: Produkt może zawierać gluten, soję oraz jaja ze względu na konfekcjonowanie w zakładzie, gdzie pakowane są produkty zawierające te alergeny.
Termin przydatności: Wszystkie produkty pochodzą z regularnych dostaw.

Makaron durum z algami morskimi - wartości odżywcze

Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna 1549 kJ / 365 kcal
Tłuszcz 1,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,7 g
Węglowodany 72 g
w tym cukry 3,8 g
Białko 14 g
Sól 0,10 g

13 innych produktów w tej samej kategorii:

Opnie klientów i komentarze

Nikt jeszcze nie dodał opinii
w tym języku

Oceń / dodaj opinię

Opinie

Bądź pierwszym, który napisze opinię !