Pierwsze wegańskie racuchy proteinowe, które mi smakują :)

Zobacz filmik jak przygotować wegańskie racuchy proteinowe

Przepis na racuchy

Topping:

Jak przygotować wegańskie proteinowe racuchy?

  • Zblenduj wszystkie składniki
  • Nagrzej cienką warstwę oleju na patelni
  • Smaż średniej wielkości racuchy, aż się zarumienią z każdej strony
  • Podawaj z ulubionymi dodatkami, np świeżymi owocami, masłem orzechowym i syropem klonowym

składniki na racuchy proteinowe

blenduję składniki

smażę racuchy

jem racuchy

Komentarze (0)

Brak komentarzy w tym momencie.

Nowy komentarz

Produkt dodany do ulubionych

Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia interakcji pomiędzy użytkownikiem i serwisem oraz funkcjonowania usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.