Ten deser to prawdziwy hit. Dodatkowo każdy sobie poradzi z jego przygotowaniem. Spróbuj koniecznie!

Jak przygotować jaglane rafaello

  • Przygotuj kaszę jaglaną wg tego przepisu
  • Ugotowaną kaszę odstawiamy, żeby odrobinę ostygła.
  • Do ugotowanej kaszy dodajemy mus kokosowy, cukier kokosowy i mąkę kokosową, a następnie blendujemy na gładką masę.
  • Mokrymi rękami formujemy kulki i obtaczamy w wiórkach kokosowych.
  • Kulki wstawiamy do lodówki na 5 godzin.

Składniki na jaglane rafeallo

Obserwuj nasze social media

Powiązane produkty

Komentarze (2)

Produkt dodany do ulubionych

Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia interakcji pomiędzy użytkownikiem i serwisem oraz funkcjonowania usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.