Ten deser to prawdziwy hit. Dodatkowo każdy sobie poradzi z jego przygotowaniem. Spróbuj koniecznie!

Jak przygotować jaglane rafaello

  • Przygotuj kaszę jaglaną wg tego przepisu
  • Ugotowaną kaszę odstawiamy, żeby odrobinę ostygła.
  • Do ugotowanej kaszy dodajemy mus kokosowy, cukier kokosowy i mąkę kokosową, a następnie blendujemy na gładką masę.
  • Mokrymi rękami formujemy kulki i obtaczamy w wiórkach kokosowych.
  • Kulki wstawiamy do lodówki na 5 godzin.

Składniki na jaglane rafeallo

Obserwuj nasze social media

Ryż brązowy - jak gotować na sypko

Ryż brązowy - jak gotować na sypko

Ryż brązowy - jak gotować na sypko przeczytaj więcej
Soczewicowa pomidorowa - zupa dla początkujących

Soczewicowa pomidorowa - zupa dla początkujących

Soczewicowa pomidorowa - zupa dla początkujących. Zobacz jak prosto ją przygotować. przeczytaj więcej
Jak gotować i ekspandować amarantus

Jak gotować i ekspandować amarantus

Jak gotować i ekspandować amarantus przeczytaj więcej
Jak przygotować risotto na 3 sposoby

Jak przygotować risotto na 3 sposoby

Zobacz jak przygotować risotto na 3 sposoby. przeczytaj więcej
Szakszuka - jak zrobić moje ulubione śniadanie

Szakszuka - jak zrobić moje ulubione śniadanie

Szakszuka to przepis na idealne śniadanie. Zobacz jak zrobić szakszukę w prosty sposób.  przeczytaj więcej
Naleśniki gryczane - jak zrobić z kaszy gryczanej - jednoskładnikowy przepis

Naleśniki gryczane - jak zrobić z kaszy gryczanej - jednoskładnikowy przepis

Naleśniki gryczane - jak zrobić z kaszy gryczanej - jednoskładnikowy przepis przeczytaj więcej
eBook z przepisami na Święta Bożego Narodzenia

eBook z przepisami na Święta Bożego Narodzenia

eBook z przepisami na Święta Bożego Narodzenia przeczytaj więcej
Jak ugotować kaszę gryczaną na sypko

Jak ugotować kaszę gryczaną na sypko

Kasza gryczana najlepiej smakuje, gdy jest ugotowana na sypko. Zobacz jak ją gotować, żeby była sypka za każdym razem. przeczytaj więcej

Komentarze (2)

    • Aga
    • 2017-06-30 10:31:25
    Robię podobne, ale zamiast cukru dodaję banana i kilka daktyli
    • Michal
    • 2017-06-30 14:00:06
    Super, muszę takie też spróbować!

Nowy komentarz

Produkt dodany do ulubionych

Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia interakcji pomiędzy użytkownikiem i serwisem oraz funkcjonowania usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.