Ten deser to prawdziwy hit. Dodatkowo każdy sobie poradzi z jego przygotowaniem. Spróbuj koniecznie!

Jak przygotować jaglane rafaello

  • Przygotuj kaszę jaglaną wg tego przepisu
  • Ugotowaną kaszę odstawiamy, żeby odrobinę ostygła.
  • Do ugotowanej kaszy dodajemy mus kokosowy, cukier kokosowy i mąkę kokosową, a następnie blendujemy na gładką masę.
  • Mokrymi rękami formujemy kulki i obtaczamy w wiórkach kokosowych.
  • Kulki wstawiamy do lodówki na 5 godzin.

Składniki na jaglane rafeallo

Obserwuj nasze social media

Fonio - jak gotować - co to jest

Fonio - jak gotować - co to jest

przeczytaj więcej
Szyszki z masłem orzechowym

Szyszki z masłem orzechowym

przeczytaj więcej
Ciasteczka dyniowe - super przepis

Ciasteczka dyniowe - super przepis

przeczytaj więcej
Ryż brązowy - jak gotować na sypko

Ryż brązowy - jak gotować na sypko

Ryż brązowy - jak gotować na sypko przeczytaj więcej

Komentarze (2)

    • Aga
    • 2017-06-30 10:31:25
    Robię podobne, ale zamiast cukru dodaję banana i kilka daktyli
    • Michal
    • 2017-06-30 14:00:06
    Super, muszę takie też spróbować!

Nowy komentarz

Produkt dodany do ulubionych

Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia interakcji pomiędzy użytkownikiem i serwisem oraz funkcjonowania usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.