Jaglane rafaello

03 Marzec, 2016Michał Pelc

Ten deser to prawdziwy hit. Dodatkowo każdy sobie poradzi z jego przygotowaniem. Spróbuj koniecznie!

Jak przygotować jaglane rafaello

  • Przygotuj kaszę jaglaną wg tego przepisu
  • Ugotowaną kaszę odstawiamy, żeby odrobinę ostygła.
  • Do ugotowanej kaszy dodajemy mus kokosowy, cukier kokosowy i mąkę kokosową, a następnie blendujemy na gładką masę.
  • Mokrymi rękami formujemy kulki i obtaczamy w wiórkach kokosowych.
  • Kulki wstawiamy do lodówki na 5 godzin.

Składniki na jaglane rafeallo

Więcej wpisów

Komentarze (0)

Brak komentarzy do tego artykułu. Bądź pierwszą komentującą osobą!

Zostaw komentarz

Uwaga: komentarze muszą zostać zatwierdzone przed ich publikacją