Wegański parmezan

1333 Views 0 Lubi to
Czy ten wpis był dla Ciebie pomocny?
Opublikowane w: Aktualności

Dodaj komentarz

Kod bezpieczeństwa

Comments

  • By : Michał On 2019-02-22

    Spróbuję tej wersji następnym razem! :)

  • By : Michał On 2019-02-22

    Muszę spróbować, w takim razie. Dzięki!

  • By : Michał On 2019-02-22

    Spróbuj z pekanami albo z orzechami włoskimi :)

  • By : Danuta On 2019-02-22

    Z nerkowca pyszne! Jako posypka super! Kanapki zupa drugie danie jajecznica itp

  • By : Katarzyna On 2019-02-21

    Ja robiłam z migdałami, też dobrze smakuje☺

  • By : Monika On 2019-02-20

    Czy ktoś próbował innych orzechów? Jestem uczulona na brazylijskie☹️