Kakaowe ciastka owsiane z masłem orzechowym

Składniki na ok. 12 ciastek:

Z podanych składników zagnieść ciasto. Schłodzić je w lodówce przez pół godziny, a następnie formować kulki wielkości dużego orzecha włoskiego. Blachę wyłożyć papierem do pieczenia, układać na niej kulki, spłaszczając dłonią. Piec w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni przez około 12-15 minut. Ostudzić i zdjąć z blachy.

Smacznego!

Autorem przepisu i zdjęcia jest Aneta Wojciechowska. #2 w naszym konkursie na najlepszy przepis.

Komentarze (0)

Brak komentarzy w tym momencie.

Nowy komentarz

Produkt dodany do ulubionych

Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia interakcji pomiędzy użytkownikiem i serwisem oraz funkcjonowania usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.