Twój koszyk
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Aktualności
Miałem parę pytań do Agnieszki, a wyszła z tego godzinna rozmowa o popularnych błędach jakie popełniamy zaczynając zdrowo się odżywiać. Jeżeli nie chcesz być na diecie i cieszyć się jedzeniem, zobacz koniecznie!
przeczytaj więcej
Zobacz jak ugotować komosę ryżową, aby była sypka i smaczna.
przeczytaj więcej
Test 12 mlek roślinnych. Testuje 6 mlek migdałowych i 6 mlek ryżowych kupionych w różnych marketach. Porównuję skład, cenę i smak nic nie widząc. Zobacz które mi smakuje.
przeczytaj więcej
Postanowiłem zaczerpnąć informacji u samego źródła. Pani dr hab. Ewelina Hallmann jest autorką ponad 200 artykułów naukowych związanych z rolnictwem ekologicznym.
przeczytaj więcej
Poznaj tajemnice makaronu. Rozmowa z ekspertem. Moim gościem jest Michał odpowiadający za produkt w Bartolini.
przeczytaj więcej
Poznaj tajemnice wypieku prawdziwego chleba, rozmowa z Bogdanem Smolarzem.
przeczytaj więcej
W sklepach mamy zatrzęsienie przeróżnych maseł, past i kremów orzechowych. Ciężko się w tym odnaleźć. Dlatego postanowiłem przygotować dla Was ten przewodnik.
przeczytaj więcej
Sól spożywcza to ciężki temat. Ta przyprawa nadaje potrawom smaku, a oprócz tego dostarcza wielu cennych składników mineralnych, takich jak magnez, wapń, cynk czy mangan.
przeczytaj więcej
Coraz więcej osób zwraca uwagę na to, co ląduje w ich koszyku. To świetnie! Czas wziąć pod lupę suszone owoce.
przeczytaj więcej
Są pożywne, sycące i działają korzystnie na cały organizm. Dlaczego warto jeść orzechy i czy trzeba obawiać się dużej zawartości tłuszczów w nawet niewielkiej porcji? Jakie właściwości zdrowotne mają orzechy? Czy orzechy mogą pomóc w odchudzaniu mimo swojej wysokiej kaloryczności? Jak je jeść? W tym artykule rozwiejemy wszystkie wątpliwości, dotyczące orzechów.
przeczytaj więcej