You will make vegan parmesan in 30 seconds. I like these recipes the most. Tasty, quick and easy.

Serves: 6

Preparation time: 30 seconds :)

Components:

120g brazil nuts - buy the ingredient
8g of yeast flakes - buy the ingredient
a pinch of Himalayan salt - buy the ingredient
clove of garlic
How to prepare vegan parmesan?

Put all ingredients into the mini shredder. Blend for 30 seconds and it's ready.

Store the vegan Parmesan cheese in a tightly closed container in the fridge.

Video recipe for vegan parmesan

Comments (6)

    • Monika
    • 2019-02-20 22:27:38
    Czy ktoś próbował innych orzechów? Jestem uczulona na brazylijskie☹️
    • Katarzyna
    • 2019-02-21 07:05:34
    Ja robiłam z migdałami, też dobrze smakuje☺
    • Danuta
    • 2019-02-22 09:03:16
    Z nerkowca pyszne! Jako posypka super! Kanapki zupa drugie danie jajecznica itp
    • Michał
    • 2019-02-22 11:34:35
    Spróbuj z pekanami albo z orzechami włoskimi :)
    • Michał
    • 2019-02-22 11:35:04
    Muszę spróbować, w takim razie. Dzięki!
    • Michał
    • 2019-02-22 11:35:36
    Spróbuję tej wersji następnym razem! :)

New comment

Product added to wishlist

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text